Τι είναι το Economo;

Τι είναι το Economo;
Το Economo είναι ένα Kit εξοικονόμησης καυσίμου που ενισχύει την απόδοση καύσης & βελτιώνει τις επιδόσεις του κινητήρα. To Economo μειώνει τις επιβλαβείς εκπομπές & είναι φιλικό προ το περιβάλλον

Εξοικονομήστε έως και 2Ο%

καύσιμα & χρήματα

Πως λειτουργεί το Economo:

Εξοικονόμηση καυσίμων

Εξοικονομείστε από 15% έως 20% καύσιμα χρησιμοποιώντας το Economo Fuel saver. Ιδανικό για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου με εύκολη τοποθέτηση.

Eco Friendly

Μειώστε τους ρύπους και συμβάλετε στην προστασίατου περιβάλλοντος. Το Economo Fuel saver συμβάλει στην ομαλή λειτουργία του κινητήρα σας.

Εύκολη εγκατάσταση

Τοποθετήστε το Economo Fuel Saver γύρω από τον σωλήνα καυσίμου χρησιμοποιώντας τα εξαγωνικά μπουλόνια τα οποία παρέχονται στη συσκευασία.

Εξοικονόμηση χρημάτων

Εξοικονομείστε χρήματα μειώνοντάς την κατανάλωση των καυσίμων σας και διατηρήστε έναν καθαρό κινητήρα με τη χρήση του Economo Fuel Saver.

Καλύτερη απόδοση

Βελτιώστε την απόδοση του κινητήρα σας. Mειώστε έως 50% τις εκπομπές υδρογονανθράκων και μονοξειδίου του άνθρακα με τη χρήση του Economo Fuel Saver.

Τέλος στα άλατα​

Δώστε τέλος στη συσσώρευση αλάτων και στηδιάβρωση του κινητήρα σας. Μειώστε τη φθορά του αισθητήρα λάμδα και του καταλύτη.