Τι είναι το Economo;

Το Economo είναι πιστοποιημένο από:

Τι είναι το Economo;
Το Economo είναι ένα Kit εξοικονόμησης καυσίμου που ενισχύει την απόδοση καύσης & βελτιώνει τις επιδόσεις του κινητήρα. To Economo μειώνει τις επιβλαβείς εκπομπές & είναι φιλικό προ το περιβάλλον

Εξοικονομεί έως και 2Ο%

Καύσιμα & χρήματα

Οι διαφορά με τα υπόλοιπα συστήματα της αγοράς.

Υπάρχουν παρόμοια συστήματα στην αγορά τα οποία όμως διαφέρουν με το δικό μας στην ποιότητα, το Economo είναι 100% ανθεκτικό και δεν υπάρχει κίνδυνος υπερβολικής θέρμανσης ή αλλοίωσης όσο χρησιμοποιείται, ανεξάρτητου θερμοκρασίας του οχήματος ή του κινητήρα.

Οι μαγνήτες που χρησιμοποιούνται είναι ανώτερης ποιότητας από τους κλασικούς και λειτουργούν με συγκεκριμένο τρόπο για να πετύχουν την εξοικονόμηση ελέγχοντας την πίεση με την οποία εισέρχεται το καύσιμο από τον σωλήνα.

Τα πλεονεκτήματα του Economo

Εξοικονόμηση καυσίμων

Εξοικονομείστε από 15% έως 20% καύσιμα χρησιμοποιώντας το Economo Fuel saver. Ιδανικό για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου με εύκολη τοποθέτηση.

Eco Friendly

Μειώστε τους ρύπους και συμβάλετε στην προστασίατου περιβάλλοντος. Το Economo Fuel saver συμβάλει στην ομαλή λειτουργία του κινητήρα σας.

Εύκολη εγκατάσταση

Τοποθετήστε το Economo Fuel Saver γύρω από τον σωλήνα καυσίμου χρησιμοποιώντας τα εξαγωνικά μπουλόνια τα οποία παρέχονται στη συσκευασία.

Εξοικονόμηση χρημάτων

Εξοικονομείστε χρήματα μειώνοντάς την κατανάλωση των καυσίμων σας και διατηρήστε έναν καθαρό κινητήρα με τη χρήση του Economo Fuel Saver.

Καλύτερη απόδοση

Βελτιώστε την απόδοση του κινητήρα σας. Mειώστε έως 50% τις εκπομπές υδρογονανθράκων και μονοξειδίου του άνθρακα με τη χρήση του Economo Fuel Saver.

Τέλος στα άλατα​

Δώστε τέλος στη συσσώρευση αλάτων και στηδιάβρωση του κινητήρα σας. Μειώστε τη φθορά του αισθητήρα λάμδα και του καταλύτη.

Περισσότερα για το Economo

Οι μαγνήτες εξοικονόμησης καυσίμου στερεώνονται στο σωλήνα καυσίμου. Μόλις τοποθετηθεί, βοηθά στην καλύτερη κατανομή ώστε να έχουμε μέγιστη εξοικονόμηση. Το σύστημα λειτουργεί με μαγνητικές που δημιουργούν δονήσεις βαθιά στη μοριακή βάση της διαδικασίας καύσης.

Οι Μονάδες στερεώνονται γύρω από τον σωλήνα καυσίμου και τον εύκαμπτο σωλήνα εισαγωγής αέρα κοντά στο σύστημα ψεκασμού για να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στη διαδικασία και να μπορούν να ενεργούν ανάλογα. 

Η Χρήση του μαγνήτη είναι για να διασφαλιστεί ότι το οξυγόνο  έχει μια σειρά από δυνατότητες δέσμευσης και επίσης καλύτερο έλεγχο του διοξειδίου του άνθρακα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καύση μεγαλύτερων ποσοτήτων μορίων καυσίμου , στην ίδια ποσότητα καυσίμου.

Όταν εγκατασταθεί, δημιουργεί μαγνητικό πεδίο τροφοδοτούμενο από πολύ ισχυρούς μαγνήτες. Το μαγνητικό αυτό πεδίο είναι αρκετά δυνατό για να απελευθερωθούν οι υδρογονάνθρακες κάθε καυσίμου, διαλύοντας τα μόρια και ενισχύοντας έτσι την ενέργεια τους, όταν ενωθούν με το οξυγόνο.