ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Economo.gr δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να εξοφλήσει την παραγγελία του με

  • χρεωστική / πιστωτική / προπληρωμένη κάρτα (χωρίς χρέωση)
  • Stripe (χωρίς χρέωση)
  • Τραπεζική κατάθεση.

* Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο ζητηθεί τραπεζική κατάθεση από το αρμόδιο τμήμα του eshop, η παραγγελία θα αποστέλλεται αφού γίνει η κατάθεση. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει να αναγράφεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ονοματεπώνυμο ή/και ο αριθμός παραγγελίας. Διαφορετικά η εξόφληση δεν μπορεί να διασταυρωθεί.

ΚΥΠΡΟΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Economo.gr δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να εξοφλήσει την παραγγελία του με

  • χρεωστική / πιστωτική / προπληρωμένη κάρτα (χωρίς χρέωση)
  • Stripe (χωρίς χρέωση)
  • Τραπεζική κατάθεση.

ΑΛΛΑΓΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

1. ΜΕΣΩ E-SHOP

Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλαγή με αυτοπαράδοση στις αποθήκες του eshop, ακόμα και αν η παραγγελία παραλήφθηκε από εκεί με click away.

Μπορείτε να ζητήσετε ΑΛΛΑΓΗ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ με ΕΛΤΑ Courier. Επιλέγετε ποιο προϊόν θέλετε να σας αποστείλουμε και καλείτε το τηλεφωνικό μας κέντρο για να καταχωρήσει την αλλαγή σας. Εμείς στέλνουμε  το προϊόν που επιθυμείτε και όταν το παραλάβετε δίνετε στον courier το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε. H χρέωση της αλλαγής είναι 2,90€. 

Οι αλλαγές καταχωρούνται ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ.

Σε περίπτωση που το προϊόν που επιθυμείτε κοστίζει περισσότερο από αυτό που θέλετε να επιστρέψετε υπάρχει επιπλέον χρέωση αντικαταβολής 4,80€

Αλλαγή γίνεται μόνο σε κωδικούς που είναι νέας συλλογής, τρέχουσας σεζόν.

Τα προϊόντα έως 16.99€€ είναι προϊόντα ειδικής προσφοράς out of season (Outlet) και για τον λόγο αυτό δεν μπορούν να επιστραφούν.

Ζητάμε την κατανόησή σας για να μπορούμε να σας προσφέρουμε τόσο χαμηλές τιμές.

* Σε προπληρωμένες παραγγελίες δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων χωρίς να γίνει παραλαβή του δέματος. Θα πρέπει ο αγοραστής να παραλάβει το δέμα και εφόσον δεν το επιθυμεί να να κάνει επιστροφή του δέματος με ΕΛΤΑ courier (όπως ορίζεται παραπάνω). Εάν ο αγοραστής δεν παραλάβει το δέμα, εφόσον έχει σταλεί με ΕΛΤΑ courier όταν το δέμα επιστρέψει στην εταιρεία, θα παραμένει στα αζήτητα δέματα ή θα γίνεται επιστροφή της αξίας του προϊόντος αφαιρώντας 2,90€ μεταφορικά επιστροφής.

ΚΥΠΡΟΣ

Το προϊόν επιστρέφεται στην έδρα της εταιρείας μας με μεταφορική – courier που επιλέγει ο πελάτης και χρέωση πελάτη εντός 15 ημερών από την ημερομηνία απόδειξης λιανικής. Το νέο προϊόν αποστέλλεται με την δική μας μεταφορική και έξοδα αποστολής 6€.

Δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής επιστροφής σε προϊόντα έως 10€.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από τη ημέρα αποστολής της παραγγελίας, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση. Προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία άθικτη, να μην έχει επέλθει καμία φθορά σε αυτό, να μην έχει γίνει αποσφράγισή του και να υπάρχει απόδειξη λιανικής.

Σας επιστρέφουμε τα χρήματα εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παραλάβουμε το προϊόν. Τα χρήματα επιστρέφονται στην κάρτα αν έχει γίνει με κάρτα αν η παραγγελία είχε εξοφληθεί με κάρτα, ομοίως για paypal και σε τραπεζικό λογαριασμό εφόσον η παραγγελία είχε εξοφληθεί με αντικαταβολή. 

Σε κάθε περίπτωση πρέπει μαζί με το προϊόν που επιστρέφετε να στείλετε συμπληρωμένο το έντυπο “Δελτίο Επιστροφής” που παραλάβατε με την παραγγελία σας. Η επιστροφή γίνεται αποκλειστικά με ΕΛΤΑ courier και χρέωση παραλήπτη στα στοιχεία που θα λάβετε όταν υποβάλετε την φόρμα επιστροφής.

Από την αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος, αφαιρούνται 2,90€ (μεταφορικά επιστροφής).